Ieri mi-a ajuns televizorul ăsta, varianta de 65". Am un LG BX de 55" și voiam ceva mai mare. L-am butonat câteva ore și am rulat câteva test patterns pentru a stabili dacă îl păstrez sau îl dau la retur.

Nu am observat o diferență în calitatea imaginii. Philips stă puțin mai prost la Gray uniformity decât LG, dar probabil asta e din cauza că televizoarele mari stau de obicei mai prost la capitolele ăsta, din moment ce au același panou. Nu cred că de observă vreodată în real world content. In rest, aceleași performanțe la color range, white uniformity, peak brightness și motion handling.

Sistemul de operare și telecomanda sunt cu 10 clase sub LG. Setările de imagine sunt contraintuitiv prezentate, așa că mi-a luat vreo 2 ore să îl calibrez. Poți vedea mai sus că și pe Răzvan l-au bătut setările și modul în care preferințele tale sunt salvate.

@razvan: Playerul built in nu funcționează, dar având Android am instalat Kodi și VLC care merg brici. M-am uitat la un film 4K HDR fara probleme de pe USB.

Per total sunt mulțumit de el, ecranul mai mare și calitatea imaginii merită compromisurile din punctul meu de vedere. Îl păstrez și vând LG-ul. O sa revin diseară cu un videoclip care explică setările de imagine și face niste recomandări pentru cine e interesat.