Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
25-03-2022 13:21 #4943 SP
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Da chiar nu se poate face ceva cu toti furnizorii astia (nu are importanta ca-i vorba de produse Sony, sau chiar de God), ca sa se respecte precomenzile? Sa se dea in avans numarul precomenzilor si sa le livreze pe alea cu o zi inainte? Interesul lor e sa vanda, iar clientii nemultumiti isi cam baga picioarele cand vad ca nu sunt respectati aproape niciodata.
Chiar fiecare lansare de vineri = jocul luni pentru consumatori daca nu avem precomanda digitala?
LE: eu nu am precomanda la jocu asta, dar tot urmaresc situatiile si se repeta la absolut orice lansare de vineri si deja e penibil, cand vezi asa ceva de atatia ani fara sa miste nimic - desigur, cu fff mici exceptii.
Chiar asa, care mai e scopul precomenzilor daca tu achiti produsul ca el sa iti vina luni si astfel "sari" peste un weekend pe care posibil sa ti-l fi planificat pentru a sta si a te juca!? Totusi, si sa nu iti vina jocul, dar macar sa existe posibilitate ridicare magazin. Mergi vineri, ori sambata dimineata si ai rezolvat. Observ in ultima vreme la Altex/MG ca toate jocurile PS5 sunt tinute la raftul online 2-3 saptamani, o luna sau si mai bine, si apoi le gasesti in magazin. What's the point? Faceti 10 lei in plus la curier ca trimiteti prin curier? Comandase cineva un collector's edition de 1000+ lei si a fost nevoit sa plateasca 20 de lei transport. Ridicol. Penibil.
Ma uit la concurenta, si aici dau exemplu pe jocurinoi, care au livrat Elden Ring cu o zi inainte de lansarea oficiala. Eu cred ca il aveau cu 3 zile inainte de a se lansa, l-au primit, au pregatit comenzile si le-au livrat. Faptul ca au trimis mai repede decat trebuia in mod normal, e treaba lor, se descurca in caz ca o sa fie probleme dpdv legal cu vendorul. Cert este ca toata lumea a primit jocul daca nu joi, cel tarziu vineri cand trebuia si everything good.
Am si eu precomanda la Sifu si poate sa ajunga si dupa 5 zile, nu ma deranjeaza, ca daca am asteptat atat dupa physical release cand el e pe digital de mult, mai pot trai fara el inca n zile, insa sa stiu ca dau precomanda si sa fiu anuntat ca exista delay, chiar m-ar deranja faptul asta, mai ales cand, cum am scris anterior, exista alte firme care reusesc sa respecte termenul de livrare.