Quote Originally Posted by 4_2 View Post
stiu ca s-a mai discutat,dar ma intreb daca raspunsul e mult mai simplu si mai romanesc decat credeam.

E legat de disponibilitatea unor produse(jocuri in cazul nostru) care sunt disp doar in unele locatii. Ce e ciudat, e ca daca un produs e disp de comandat online, nu vine din depozit central tot tinpul, uneori vine din Mehedinti sau de undeva din tara. Dar unele, desi sunt disponibile in Mehedinti sa zicem nu se pot livra.

La ofertele curente, sincer, cred ca as cumpara vreo 10 produse in situatia asta. Asa ca trecand prin lista am observat o particularitate. Toate produsele in situatia asta au ca mentiune: Produs expus in magazin( adica e la raft).

Asa ca intreb... aceste produse nu se vand din motive de LENE a angajatilor pe raion? Altfel chiar nu inteleg motivul pentru care un produs poate sa se livreze din localitatea X, dar altul, acelasi tip de produs nu se poate. Diferenta care o vad e ca unul e pe raft in raion si celalat e pe raft in depozit local. Din depozit se poate lua dar de pe raft ne e greu/lene

Chiar asa sa fie? Exista o alta explicatie @ATX-MG?

Situatia descrisa de tine depinde si de stocul disponibil in magazin. De exemplu, daca mai exista una sau doua bucati in gestiune, va aparea ca e disponibil doar pentru rezervare. Daca sunt mai multe unitati se aloca de acolo pentru comenzile online, daca nu mai exista stoc in depozitul central.

Quote Originally Posted by Antiohh View Post
Am cumparat saptamana aceasta o boxa JBL noua (in teorie) de la Altex si a venit complet desigilata (cutie principala, accesorii etc), bonus inclusiv un fir de barba pe o pungă de la un cablu... Nu e deloc cool. Nu am dat-o inapoi pentru ca nu am vrut sa ma mai complic cu retururi, dar sa stiti ca e destul de deranjant pentru cumparator.
Poti sa imi trimiti te rog numarul comenzii sa fac o verificare. Returul e foarte usor. Fie plasezi cerere online si vine un curier sa ridice produsul, fie te deplasezi la cel mai apropiat magazin.