Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Am terminat main story in 10 ore si 5 deaths. Mie mi s-a parut suficient de lung asa, chiar imi era dor de un joc mai scurt si concentrat; in ultimul timp toata lumea vad ca lanseaza doar jocuri open world care iti mananca peste 50 de ore din viata. Inca nu m-am plictisit, cred ca o sa mai joc inca 10 ore sa iau platina. Colectibilele sunt mult mai usor de gasit dupa ultimele patchuri, si daca iei in considerare si DLC-ul recent adaugat chiar nu poti sa spui ca nu are destul content.
Super scurt in raport cu un joc AAA, cu pret de lansare ridicat. Ei l-au vandut ca pe un joc ,,mare,,. Depinde si ce asteptari ai. Daca era cotat precum Hades, atunci intelegeam. Bine, sa se ia in considerare grafica mult mult superioara.

Dar da, si eu sunt satul de openworlduri, inclusiv Elden Ring cu aceiasi bossi reciclati de o gramada de ori (a nu se intelege ca mi se pare un joc prost, doar ca nu au continut de 130ore + sau cat pretind ei. au bagat chestii artificial). Jocurile oricum pot fi foarte ieftine (daca le iei si le revinzi) asa ca nivelul de calitate al unui joc/oră este cel mai important criteriu pentru mine. Cand aud de jocuri 50ore + imi vine greu sa intru in ele. Si nici nu imi vine sa fac doar main questurile si sa las sidequesturile deoparte, pentru ca uneori contin chestii relevante. Uneori Less is More.