Single post: Returnal
-
Senior Member
^Mie gameplay loop-ul mi se pare foarte straight forward. Nu ma pricep la shootere si le joc foarte rar, asa ca ma asteptam sa am dificultati cu Returnal insa nu a fost cazul. Cred ca trebuie abordat mai degraba ca un bullet hell decat ca un shooter conventional. La fiecare lupta mai intensa ma las purtat de ritmul proiectilelor inamice si asta da roade de fiecare data: nu sunt atent unde trag eu, doar tin apasat R2 si incerc sa ma feresc de orice vine spre mine. Dupa ce am incercat fiecare arma am ramas exclusiv la Hollowseeker si Electropylon Driver tocmai pentru ca nu trebuie sa fii atent la ce faci.
Desi nu prea ajuta intr-un boss fight, Adrenaline Leech e OP si merita luat de fiecare data. In ultimul nivel gasesti mereu multe caracatite care mor usor si iti incarca adrenaline level repede, deci ajungi full hp cat ai clipi. L-am terminat de 2 ori pana acum, prima data aveam artefacte luate la intamplare si m-am chinuit putin, dar a doua oara am mers pe un build defensiv si nu m-a mai atins nimic. Adrenaline Leech + Resinous Shield + ceva parazit care scade numarul de inamici necesari ca sa cresti adrenaline level + toti banii in evolutii de integrity / protection.