Incredibil cum este jocul asta! Dupa ce am facut platina la Horizon, urmat de putina pauza si niste Fortnite ici colo am zis ieri totusi sa ma apuc de Returnal daca tot l-am luat. Am vazut un full playthrough cand a aparut dar nu este termen de comparatie cu a te uita si a juca.
Am intrat in joc, si am inceput explorarea unde m-am pierdut incercand artefacte, paraziti, citit descrierile la monstri, iar de lupte nu mai am ce sa zic.

In aproximativ 2h30m, si vreo 3 morti, toate din greseala mea am ajuns la Phrike pe care l-am doborat din prima. A fost destul de challenging dar nimic exagerat, poate si pentru ca aveam aproape 200% Integrity si un Tachyomatic Carbine cu proficiency 6 si Critical Hit. Dupa Phrike inca un pic de explorat si direct in Biome 2, unde nu au trecut nici 10 minute si am cazut intr-o groapa in care era si un Octodaddy cu un cub in loc de cap ce m-a aranjat destul de repede din neatentia mea.

Abia astept sa intru si astazi pentru a continua aventura. Sper sa gasesc noi arme si artefacte. Momentan sunt foarte multe pistoale, Tachyomatic Carbine si Spitmaw Blaster. Trebuie sa fac ceva special pentru a aparea mai multe arme sau apar pe masura ce avansez/mor etc? Ma intereseaza Hollowseeker si Electropylon Driver de care am auzit numai lucruri bune.