Salut, ATX-MG

Este o problema la felul in care Altex/Mg gestioneaza stocul pentru comenzi si cred ca ar fi benefic sa semnalezi mai departe acest lucru fiindca este o chestiune incorecta unde cei care sunt de buna credinta si platesc inainte au de pierdut.

Am dat pe 16APR o comanda (#MG0000002558339) cu trei produse. Imediat de la plasarea comenzii am si platit-o cu OP. Pe 20APR am primit un mail in legatura cu doua produse care nu mai sunt in stoc si mi s-au oferit alternative insa le-am refuzat. Doresc produsele pe care le-am comandat initial, in caz ca nu pot fi acelea, am gasit doua alternative care sunt chiar mai ieftine cu 21lei fata de cele propuse de MG.

La cateva ore de la plasarea comenzii, i-am recomandat acelasi produs unui prieten iar el a facut comanda cu plata ramburs. Eu am comandat si am platit imediat iar amicul meu care a comandat la cateva ore dupa si a ales sa plateasca ramburs, a primit produsele iar eu nu, care platisem anticipat. El avea optiunea sa refuze coletul, caz in care magazinul ar fi pierdut timp/bani si ar fi ramas si cu stocul pentru produs insa cineva care plateste inainte nu se mai razgandeste ca a gasit altceva mai bun sau din alte motive.

Este a doua oara cand am platit produsele inainte si mi s-a intamplat acest lucru. Plata cu cardul mi se pare cea mai simpla si civilizata metoda, in marea parte a anului sunt plecat din tara si prefer sa platesc inainte iar atunci cand produsul ajunge, curierul sa il lase la un vecin sau chiar sa mi-l arunce in curte/gradina.

Multumesc!