Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
22-04-2022 00:50 #4966 SP
Senior Member

Originally Posted by
codpin
La plata prin OP am avut si eu mereu probleme (nu cu Altex, cu alte magazine).
Vezi ca plata cu cardul nu e aceeasi chestie cu plata prin OP. Plata prin OP se proceseaza mai greu, dureaza uneori si 2-3 zile pana verifica cineva acea plata, timp in care probabil produsele sunt alocate altor comenzi. Nu e corect pt tine care ai platit in "avans" dar uneori asa functioneaza sistemul.
Legat de plata prin OP in sine, daca ai card atasat contului, foloseste-l. Plata prin OP nu prea are sens pt plati in avans. Eu acum folosesc OP doar la facturi cu termen de plata, in rest card.
In cazul meu am primit confirmarea de la Altex ca banii au intrat in contul lor cu mai mult de o zi inainte ca amicul meu sa primeasca produsele, deci banii au fost in contul Altex cu mai mult de 24 de ore inainte altei comenzi care a fost cu ramburs.
Cand pot, fac plata cu cardul insa de multe ori, cum este si cazul actual, sunt plecat in afara Europei si aici am alt SIM, cand este sa fac plata cu cardul trebuie sa primesc un SMS pe numarul de Romania, confirmare in doi pasi, etc. Cand am ocazia, ca prioritate este plata cu cardul, cand nu am aceasta optiune, aleg OP si fac transfer bancar.