Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS3 Slim anuntat oficial
-
Senior Member

Originally Posted by
DeianD
Faptul ca nu stie PS2 nu este un minus (cel putin asa consider eu) nici variantele 40-80 Gb nu citesc jocuri de PS2 si nu v-am auzit sa va plangeti...doar nu cumparati ps3 sa va jucati la jocuri de ps2...hai sa fim seriosi.Mie chiar imi place cum arata si sincer sa fiu mi-as dori sa-l am

...sunt sigur ca si multi dintre voi

Ba as juca jocuri de PS2 pe PS3. As juca MGS si GOW pe care nu am avut ocazia sa le joc, mai ales ca aceste jocuri au primit/vor primi continuari pe PS3
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------

Originally Posted by
zaice
Dat fiind faptul ca nu vor citi jocurile PS2 inseamna ca Sony are in intentie sa mai produca Ps2 slim si jocuri pentru el.Chiar ultimul aparut recent pentru Ps2 a fost G.I.Joe.Sunt convis ca exista imbunatatiri legate de sistemul de racire,consum etc.Si eu ma intreb ca si Atrium la ce pret va ajunge in Romania acest slim?
Consuma cu 34% mai putin.
Pretul cred ca va fi in jur de 1300-1400ron