WOW, ce joc! L-am terminat si eu ieri si nu mai am cuvinte.14 ore si 6 minute mi-a luat sa il termin(si 9 morti) dar asta pentru ca am petrecut o medie de 3 ore per biome, doar primul ce a trecut putin mai repede.
Pot sa zic ca mi s-a parut relativ usor. Am avut un mare noroc din partea RNG gods, care m-au ajutat pe parcurs.
Dupa cum am spus mai sus, ca am murit de cum am intrat in Biome 2, noul ciclu fiind mult mai norocos, am avut parte doar de artefacte bune.
Cand am ajuns la Nemesis, aveam 300% Integrity si artefacte care imi dadeau viata, per adrenaline level, 10% drop chance, low life regen plus altele pentru damage mai mare. Si l-am doborat usor, ca toti bossi de altfel. Am fost "profund dezamagit" dupa ce l-am batut pe Nemesis si m-am trezit la Helios fara nimic, doar cu itemele permanente. Nu am stiut ca Act 2 incepe asa. Ce-i drept ar fi fost mult prea usor cu toate itemele ce le aveam, dar am avut noroc si dupa.
Ca si arme, am avansat destul de mult cu Tachyomatic Carbine(Hardened, Paload Rounds, Rising Pitch) asta pana am dat de Electropylon Driver si am jucat cu el sa-i fac Proficiency, iar in ultimul Biome am avut unul de level 25 cu Blade Harmoniser, Finisher si Obolite Extractor, dar Bonus Damage, Projectile SPeed si Pylon Duration putin peste jumatate din patratelele alea(am inteles ca dupa ce deblochez alte traits devine si mai bun) si mi-a placut foarte mult, mai ales cum poti sa tragi si in pamant atunci cand fugi de "bullet hell" iar inamici ce te urmaresc isi iau cate putin damage sau au atacuri intrerupte.
Cele mai mari probleme ca si inamici mi-au pus liliecii albastri care se fac portocalii si se lanseaza in tine(dronele despre care am auzit de rau erau mult mai ok fiindca nu aveau miscari atat de haotice), broken automaton si explodau, malformed severed si kereronyx impreuna cu fratele sau malformed kerberonyx, cu atacurile melee care ma luau prin surprindere.
Nici nu am terminat bine jocul si am sarit in The Tower of Sisyphus pentru ca voiam mai mult. Dupa cateva ore de turn, si facut ceva levele la diferite arme(Dreadbound is trash) am trecut la story din nou pentru a afla si mai multe secrete, si tentativa la platina. Simt ca merita cel putin inca 1 playthrough, minimum. Inca nu sunt plictisit deloc de el si tot ce pot sa spun e ca vreau RETURNAL 2.
Atasat un screenshot cu "foaia de parcurs" de la Helios dupa ce am terminat cu Ophion.

Reply With Quote