Mie mi se pare ca tot ce fac cei de la Sony este sa nu te lase sa abuzezi de aceasta trecere. Nimic complicat. Mie imi expira pe 5 mai abonamentul. Probabil ca ma vor lasa sa mi-l prelungesc cu cod din cartonas. Daca e asa, nu te priveaza practic de nimic in mod concret ca si client. Ei doar ti-au spus ca nu mai poti da redeem acum, ci dai cand se reintroduce noul sistem (daca ai deja un cont activ). Chiar te lasa sa-ti si schimbi tipul de subscriptie preplatita in format fizic (micsorandu-ti numarul de zile de abonament).

---------- Post added 01-05-2022 at 08:27 ----------

Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
Nu înțeleg de ce Sony ar bloca acum cumpărarea sau prelungirea de abonamente acum (la PS Plus cel puțin), mai ales în condițiile în care abonamentul de acum are echivalent și nu diferă prețul. La PS Now se înțelege oarecum, pentru că va dispare o dată cu noile abonamente. Să compari noile abonamente cu GamePass-ul de la Microsoft nu e corect, dar e relativ normal. Nu aș pune în comparație GamePass la 1 USD/EUR/GBP. Practic Microsoft merge pe mulți, dar care dau bani. Sony vrea acum să unifice serviciile și trebuia s-o facă de mult timp.


Nu trebuie să acceptăm tot ce face Sony, dar nici să ne plângem fără motiv, pentru că dincolo pare mai verde iarba.
Nu te lasa sa iti stachezi PS+ pentru ca in caz de ai (cred) si o luna de PS now activa, ti se va converti tot abonamentul PS+ la varianta premium. (poate tu vrei sa-ti cumperi acum pe 4 ani)