Eu vreau sa ma bucur de noile funcționalități ale controlerului așa că e clar că nu am sa le opresc sau nu am sa scad din intensitatea lor, vibrațiile chiar mi se par mai slabe ca si la DS4 deci unde sa le mai dau la jumate.
Nici ideea sa tot incarc baterii AA sau să le ti cumpărat nu mi-ar fi surâs! Cu DS4 rar am ajuns sa am nevoie să-l cuplez la power bank.
Nu am să-mi iau nici un al 2-lea controler, prefer să am un power bank mare intre picioare( ) si să-l cuplez pa DS5 cand este nevoie.

Întrebarea mea este de ce naiba in timp ce joci nu se incarca instant când e cuplată o sursă de curent la controler ca și la PS4 si is nevoit sa sting controlerul apoi să-l aprind iar. Se plangeau si alți useri de pe reedit, ce naiba face Sony. Mai amintesc si sunetul ăla tâmp când iei un trofeu, am căutat pe net sa văd daca se poate schimba cumva si iar și pe subiectul ăsta am gasit o groază de nemulțumiți, zicea cineva că e trophy hunter si că nu mai sre satisfactia aia asa mare când nu-și aude sunetul cu care a fost obișnuit, probabil creierul lui nu mai degaja dopamină fără sa auda sunetul ala

In afara de unele lucruri la UI si cele discutate mai sus consola este mișto si promițătoare, sper să scoată ăștia jocuri multe si mișto. Acuma am terminat Ratchet, nu a fost ce-l mai bun din serie din păcate dar a avut și el momentele lui, destul de drăguță si grafica. Acuma incerc sa dau de Horizon FW la un preț rezonabil să văd ce-i de capul lui.