Bun, fiecare face cum vrea si cum știe mai bine! Pe mine nu mă încântă nici o reducere prin PS+, jocuri in format digital eu nu cumpăr că nu-i văd rostul, de exemplu recent am terminat Red Dead Redemption 2 si am băgat in el zeci de ore bune, oare când crezi că o să mai am chef să-l joc din nou? Probabil niciodată așa că eu unul joc ce am de jucat si apoi le vând, nu păstrez jocurile, se devalorizează aiurea pe raft adunând praf.
Dacă cumva peste câțiva ani mă mănâncă sa joc din nou ceva pot cumpăra un joc vechi la pret de nimic. Jocuri open world chiar nu am rejucat niciodată! Digital cred ca am cateva jocuri mici indie gen Limbo, Unravel, Little Nightmares iar fizice am Killzone 2, Battlefield 2 si Star Wars Battlefront, jocuri care le-am jucat online si au rămas pe aici! Când și dacă o să ma mai ardă sa joc ceva online am să-mi fac subsriptie la plus pe perioada cât joc.
Returnal sunt si la 100 pe OLX si nici alea nu se vând deci cred ca le iei la pretul corect care ar fi cam 80. Daca te uiti si la Ratchet Rift Apart se vinde si el si pa 150-200 dar eu nici cu 70 de lei văd că nu-l pot da, probabil pe la 50 de lei o să-l mărit cuiva cu PS5 luat recent. Nu prea poti vinde jocuri second hand la oreturi mai mari decât cel mai mic preț la care a existat prin magazine!