Welcome to the club, robert! Sincer la Souls games nu exista o "clasa" gresita. Incep cu skill points distribuite un pic mai diferit in functie de "personalitatea" clasei, dar mai incolo toti for putea echipa si folosi orice din joc (daca au destule puncte). Eu cu inca 2 prieteni am inceput ca Vagabond, doar pentru ca era cel mai balanced la puncte...si inca nu stiam ce "vreau sa ma fac"

Jocu e dificil, dar e cinstit dificil Mai usor decat celalte Souls games din cauza naturii mai open world la Elden ring. Daca simti vreodata ca nu poti progresa cu un boss....nu-ti mai bate capul cu el o vreme, poate. Du-te si exploreaza lumea (care e incredibila x) si intoarce-te la el dupa cate ore cu arme mai bune si cateva level-uri in plus. Recomand sa incerci sa ai cat mai multe Flask of Crimson tears (potiunile de viata, basically). Asa o sa te ajute mult la boss battles si explorat.

Also un detaliu ce simt ca trebuie spus tuturor jucatorilor noi de souls: aici la damage, mult mai mult se simte diferenta cand upgradezi o arma (sa zicem ca o faci de la un +1 la +5), decat sa iti bati tie puncte in personaj (punctele in personaj as zice ca afecteaza mai mult: ce poti folosi, decat..."cat de tare loveste chestia respectiva" ). Bine-nteles ca sunt exceptii (unele arme scaleaza mai bine pe un anumit skill), dar as zice pentru moment: pt damage, axeaza-te pe arme cat mai bune, nu puncte in personaj (desi nu iti taie nimeni capu daca faci ambele .

Lastly, daca te blochezi la un boss, online co-op e secret Easy Mode-ul din joc Si e chiar foarte fain sa sa mai vezi inca 2 fratiori Tarnsihed care sa te ajute.

Dar indiferent ce se intampla: always make sure you have fun...and don't you dare go Hollow... (Ooops! Wrong souls reference ). You got this, Tarnished bro!