Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
27-05-2022 13:50 #4857 SP
Senior Member
Din pacate filmele de la Hollywood, inclusiv cele cu supereroi cu impact cultural major asupra generatiilor tinere, devin din ce in ce mai mult medii de propaganda sau activism agende LGBTQAI+, "feminism intersectional" sau diviziune rasiala.
Cu largul concurs al politichiei din US. Parca le place sa rascoleasca constant jarul.
Prin urmare nu am vazut nici acest Dr. Strange, precum altele din ultima perioada, pentru ca stiam la ce sa ma astept. Trailerul chiar nu ajutat.
Marvel este pe acest drum de ceva vreme si cam tot ce va iesi o perioada va fi, probabil, in aceeasi linie. Dar pana la bani. Inca nu sunt acolo.
Ba chiar, mai rau, ma astept sa se "omoare eroii vechi" pentru a face loc "celor noi" ridiculizandu-i.
Intamplarea face sa fi vazut de curand un clip a lui Critical Drinker legat de She Hulk. Cred ca sumariseaza binisor ce se intampla cu acest "Univers".
Lucru ce ma duce si pe mine la filmul sau manga japonez.
Are din ce in ce mai multa tractiune, probabil, tocmai pentru ca nu se face activism desantat sau politica. Sau poate ca a ramas, cumva, la fel pe cand cultura comics, movies, de tip american este din ce in ce mai sterila.
Cu spoieli sau nuca in perete, de cele mai multe ori, in afara US.
PS: la mine s-a rupt.. filmul.. cand am vazut acum ceva ani "checklistul filmelor de Oscar". Sigur pastrand proportiile, dar acelasi lucru, nu poti ingradi imaginatia, arta sau conditiona procesul creational fara sa iasa.. Strange