In ultimele zile am bagat doar GT7. Cand ajungi sa cunosti traseele si masina respectiva jocul asta e incredibil. E primul Gran Turismo care i-am dedicat ore cu nemiluita si nu m-am plictisit, imi place mai mult ca oricand. Acum vreau sa am toate masinile si sa le incerc pe toate. Ieri m-am decis sa iau aurul in toate licentele, cursa din video-ul de mai jos mi-a luat peste 4 ore sa o fac. Felicitari tuturor care au troferul "Hard Work Pays Off - Earned Gold in all licenses." Datorita voua m-am motivat, sa vad daca sunt capabil. Elden Ring si Gran Turismo au scos untul din mine anul asta


---------- Post added 08-06-2022 at 20:33 ----------

Daca la fotbal nu putem macar la Gran Turismo sa punem Romania pe harta. Sunt curios ce se intampla daca imi iau volan




Poate sunt unii ca mine care nu au umblat in setarile initiale ale jocului (niciodata n-am facut asta in nici un Gran Turismo). Mare greseala! Daca vrei sa iei aurul in licente si sa fii competitiv online eu am facut urmatoarele modificari:

Countersteering assistance: OFF sau weak ( cum ti se potriveste)
Gears: Manual - e o diferenta, mai ales la franare cand schimbi in treapta inferioara.
Traction control (TCS): OFF. Eu il tineam la jumate imi era frica sa nu se transforme in Project Cars. Ghici ce? Nu e cazul. Da, o sa te invarti uneori in loc cand pornesti de pe loc cu acceleratia la maxim sau din curbe insa aiviteza mult mai mare la iesirea din curbe. Conteaza maxim!
ABS: Default. Am jucat si cu el OFF, n-am vazut diferenta desi e mentionat acest lucru.
ASM: ON. Am jucat si cu el OFF, e un fel de TCS insa pentru miscarea masinii pe laterala. N-am simtit diferenta cu el ON, l-am mutat pe OFF.
O sa injuri de mama focului pana cand te obisnuiesti fara aceste "driving aids" dar si cand te obisnuiesti si castigi, devii mandru de tine si de timpul depus. Cei veterani poate postati si voi setarile voastre
Have fun! Si sa ne vedem online