Single post: Summer Game Fest 2022
-
Why so serious ?
Parerea mea e ca a fost chiar ok overall. Nu trebuie sa arate doar jocuri AAA si oamenii sunt atat de diferiti incat trebuie sa acopere o plaja ffff mare de gusturi.
Desigur, 90% din lucrurile prezentate nu sunt de mine, dar stiu multi oameni care abea asteapta seria Persona (pe care personal nici pentru 1 min, nu as instala-o) si multe alte jocuri aratate.
La fel, Diablo - 0 interes pentru mine, dar majoritatea a fost data pe spate.
Overall, ceva fff tare si anume - 90 minute de trailers de la jocuri care vor veni day 1 in gamepass. Unele console exclusive (deci doar pe Xbox si PC) iar altele vin si pe PS, dar acolo vor fi contra cost. Iar asta este super mare lucru.
Starfield arata foarte bine si "imprumuta" fffff multe de la No Man's Sky. Pacat ca, fiind Bethesda, o sa fie jucabil prin 2024 dupa ce repara bugs.
Eu astept cu super mare interes si Skillsong, care la fel, day 1 in gamepass = nu mai dau bani pe el 
Revenind putin la Summer Game Fest - ffff ciudat cum nu lipsesc doar conferinte de la EA si Ubisoft, dar nici macar 1 joc de la ei, nu am vazut in alte conferinte. Ceea ce mi se pare fff ciudat. Nu prea inteleg ce vor vinde ei anul asta, daca nu marketeaza nimic.