Single post: Rata defectiunilor - PS5
-
Member
Eu am nenorocit-o saraca
))... A stat in rest mode cu zilele, am stins-o si tragand-o direct din priza, jocuri la greu, ma mir cum nu a cedat dualsense-ul deloc. Am luat-o la inceputul lui ocombrie 2021 si direct forja de atunci, sincer ma rog sa pateasca ceva cat e in garantie si chiar m-a pus pe ganduri sa bag si o extra garantie (e de la emag la pretul de lansare B-Chasis).
Cu praful am crezut ca e nenorocire, ca am si pisica, mobila inchisa la culoare, apartament mic, direct magnet de praf; luata in octombrie, si stearsa acum 2 luni, si putin putin de tot praf.
Acum m-am reapucat a 3-a oara de Far Cry 6, sta linistita in stand by, ca baga-i si eu un stand by de cateva ore
), si cam am emotii acum, sa nu crape. A da, si o tin intr-un prelungitor cu siguranta, cu 5 gauri, toate ocupate, priza bineinteles fara impamantare.
Xander, tu ce verisune de consola ai? Vad ca la garantie standard (2 ani) cica inlocuire nu, doar la extragarantie. Pai si daca mesterii de la depanero nu ii dau de cap, la garantia mea standard mi-o fac pachet si imi zic "pisa-** pe ea"?
)
Mare ghinion ai avut, sigur a fost una la 1 milion, ceva de genul; si cu ps4-ul la fel am procedat, e boboc si acum.
Normal, emag nici nu ar trebui sa se incurce cu service-ul la console, cat timp nu s-au depasit cei 2 ani de garantie, direct inlocuire, scuzele de rigoare, si aia e, nu sa-i lase pe aia de la depanero sa joace rugby cu consola prin depozit, ca-i doare pe aia in cur sa aiba grija de ea. Sa ii faci poze inainte, video, pe toate partile, la cea mai mica zgariatura pe ea, direct scandal.