Quote Originally Posted by lucicleric View Post
A mai aparut pe net problema asta?
Da, astia ii spun 3 beeps of death... whatever
Uite fix asa face a mea ca in video-ul de mai jos. Iti dai seama ca nu pierd o secunda sa o desfac cum face tipul asta si ma p** pe ea cu pasiune, cat timp sunt acoperit de garantie este treaba emag sa rezolve problema si le-am spus si lor la telefon in avans ca altfel ajungem la ANPC sau la proces.

Quote Originally Posted by rzv31 View Post
Xander, tu ce verisune de consola ai? Vad ca la garantie standard (2 ani) cica inlocuire nu, doar la extragarantie.
Sincer iti spun ca habar nu am ca si numar de referinta. Este versiunea day one (Nov 2020) si din cate am inteles de la colegi am fost norocos sa fie cea mai silentioasa.
Ca si promptitudine, GG Depanero ca la 45 de minute dupa ce am facut sesizarea a si venit baiatul de la Cargus si deja este pe drum consola.

Eu am extragarantie 2 ani si am inteles ca n-ar fi probleme la o eventuala inlocuire.
Acum eu vin si intreb, daca n-au pe stoc emag, ce pot face? Cred ca nimic... imi arunca inapoi banii si m-au scuipat in cap ca trebuie sa mai pun 1500 de RON sa-mi iau alt PS5.
Sper sa nu se ajunga la asa ceva ca ma duc cu ei pana departe de tot, chit ca in final pierd, dar plec cu ei la tavaleala tare de tot.

Vedem, voi face update aici.
Multumesc si spor!