Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
Vreau sa schimb tv-ul si nu sunt hotarat ce sa aleg.Îl voi pastra pentru urmatorii 10 ani (sper sa funcționeze atat [emoji23]) sau mai mult, deci în teorie va apuca și generația următoare de console, daca vom mai avea una.M-am gândit la următoarele modele:
-Samsung Crystal AU9072 2100 lei
-Sony X89J 3300 lei
-LG OLED C21LA 4530 lei

Sunt limitat de diagonala, maxim 108 cm.Buget as avea pentru fiecare cu un mic efort.O sa vizionez si filme 4k, full hd.
Jocurile pe care le avem acum ma gândesc ca majoritatea rulează în 4k cu 60hz, iar shootere joc ocazional.
La un moment dat voi avea nevoie de cei 120hz si merită să iau oled-ul sau e bun și led-ul cu hdmi 2.1 de la Sony?
Salut, daca te uiti mai in urma pe acest thread o sa vezi ca am avut si eu dilema asta. Am luat un Sony X93J si nu vedeam mare diferenta fata de fostul meu tv, care era vechi de aproape 6 ani, iar toata lumea de aici mi-a recomandat sa incerc un oled. Apoi am luat un Oled LG B13A si se vedea o diferenta destul de mare, dar dupa ce m-am documentat mai bine am vazut ca C-ul de la LG e cea mai buna alegere si raportul calitate-pret e cel mai bun.
Am luat C-ul de o luna si pot zice ca merita banii, chiar e diferenta fata de ce aveam, filmele se vad wow - cred ca aici a fost cea mai mare diferenta, iar la jocuri o sa vezi o mare diferenta mai ales in fazele unde sunt scene intunecate. Bafta!!!