Phillips nu mai este ce a fost! Unele modele au orobleme cu VRR din cate am mai citit si probabil nu le vor remedia doar pe mkdelel mai nou. Phillips acum de fapt este TP Vision, chinezi! Unii isi iau televizoroae de la ei doar pt prostia aia de ambi light! Adică ori vrei beculete si culor proiectate pe perete ori vrei o experiență cinematică?

@ConuGeo, nu-ți mai lua LCD, nu mai recomand nimănui, eu unu sunt satul de retro iluminare, blooming, clouding/backlight bleeding! Ia-ți LG-ul, C2 este un TV foarte bun dar nu-ți lua modelul de 42 sau 48 de inci, ia-ți ala de 55". Așteaptă si pândește o ofertă, seria C de 55 de inci de multe ori coboara la 4500 ron!
Nu te scuza cu spațiul! Transforma-ti camera, arunca mobila veche dacă trebuie. Zici ca vrei să-l ti și să-l folosești cat mai mult posibil asa ca unul de 55" este un must! Filmele 4K au nevoie de un ecran maricel sa vezi si sa te bucuri de detaliu, eu am un 55" in dormitor, stau la 2.30 metri de el si ar fi mers si un 65", la inceput ți se pare mare dar apoi te obișnuiești si te bucuri ca ai aoes o diagonala mai mare!
Daca ai bani m-aș uita si la noile QD OLED, samsung are S95B cu panou QD OLED dar din pacate nu au Dolby Vision implement iar Sony a iesit cu A95K!
Panasonic au si ei OLED -uri bune da scumpe, Seria C de la LG cam oferă de toate la un preț bunicel si anul asta vine cu panou de generatie noua si cu luminozitate mai mare decat cele mai vechi!
Din nou vreau să repet, fă o schimbare in cameră dacă trebuie, nici mie nu-mi intra mai mare de 49" dar am rezolvat sa fie bine!