Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Plus
-
21-07-2022 16:40 #5631 SP
Member
Ce exclusive deosebite sunt in noile abonamente? Stray? Eu am vazut Horizon FW doar ca demo, asta e cea mai tare.
Am PS3, PS4 Pro si PS5, am gasit doar 4 jocuri care ma intereseaza:
Demon’s Souls, Death Stranding: DC ,Returnal si Spider-Man in rest nimic. Restul le-am cumparat, jucat sau nu ma intereseaza.
Cum critica cineva ceva la Sony se tresezc imediat avocatii Sony sa vine sa sa ne spuna cat de bine e, numai ca noi nu ne dam seama.
Poate minoritatea aia e majoritatea tacuta, deobicei cei mai vocali sunt fani hard core Sony care sar de asemnea in sus cand un joc exclusiv e lansat pe PC.

Originally Posted by
razvanrazy
Pai da, e normal. Interesul lor e ca toata lumea sa-si faca abonamentele alea mai scumpe. Nu conteaza ca au doar jocuri din 1900 acolo si tarile de mana a 3a platesc pretul full dar nu au toate serviciile disponibile.
O fi intreseul lor sa vanda abonamente scumpe dar sa si ofere ceva care sa merite banii.
Deocamdata numai vechituri care ori le-am cumparat ori le-am primit prin PS Plus.