Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Plus
-
22-07-2022 15:03 #5641 SP
Senior Member
Eu mă refer doar la console. Oficial XBOX Game Pass și XBOX Series S/X nu sunt lansate în România. De ce vorbim despre asta? Faptul că există modalități (VPN, adrese fake etc.) ca să ai acces îmi amintește de vremurile Napster și The Pirate Bay. Pe scurt, XBOX nu îți oferă nimic în România. Tu le dai niște bani dar nu prea ai dreptul să comentezi. Dacă gamerii ar renunța la workaround și ar pune presiune pe companie poate situația s-ar remedia. Altfel așteptăm ca la Visa Waiver.
Nu mă interesează Netflix, Hulu, HBO Max și altele. E o altă discuție în care trebuie să ținem cont de drepturi de difuzare/distribuție (vezi și situația transmisiunilor sportive). Nu este ca la jocuri video. De exemplu, ultima oară când am verificat pe Netflix JP aveai tot ce îți dorești din franciza Dragon Ball (doar că sunt în japoneză și nu au subtitrare în alte limbi). În RO Netflix nu difuzează DB. Deci o discuție separată.