Single post: Stray
-
Senior Member
L-am jucat si eu pana la Antvillage, unde l-am abandonat si l-a terminat logodnica mea. Ea a fost foarte incantata de joc, dar eu nu ma intreb si acum cum e posibil ca odiosenia asta sa aiba note de peste 8. Pisica e adorabila si chiar m-am simtit ca o mata jucand, iar pe partea de level design mi s-a parut excelent (scuze Razvan, chiar mi-au placut nivelele). Orasele au foarte multa verticalitate, nu mi s-a dat mura in gura ce am de facut, nu am simtit ca imi subestimeaza nimeni inteligenta, si am fost lasat sa descopar in ritmul meu toate personajele, side quest-urile lor si scurtaturile prin oras.
Trecand insa peste nivelele reusite, ce ramane la acest "joc"? 5 ore in care nu faci nimic altceva decat sa apesi X. Un gameplay atat de plictisitor nu poate fi salvat nici de cei mai buni designeri din lume. Mai sunt unele jocuri care au gameplay plictisitor, dar care compenseaza printr-o poveste interesanta, insa aici nici de asta nu am avut parte. Nu mi-a pasat deloc de roboti sau de mata, si nu am ramas cu niciun "greater meaning" dupa ce am aflat finalul de la iubita mea.
Daca l-ar fi numit Assassin's Creed: Cat Edition ar fi luat tot note de 8 fiindca toti criticii noteaza cu 8 orice ciorba open world reincalzita. Nvm e clar de ce are note mari.