Single post: Rata defectiunilor - PS5
-
Senior Member

Originally Posted by
tmihai20
Prefer să am o priză mai bună cu regulator de tensiune ca să nu se ardă consola din cauza Electrica și să am grijă de ea cât de mult pot.
Consolele mele stau intr-un UPS foarte capabil de la APC cu toate protectiile posibile si cu toate astea PS5-ul a murit fara drept de apel.
Abia am reusit sa smulg discul cu Gran Turismo din el, dus a fost, bricked.

Originally Posted by
tmihai20
Voi chiar credeți că extra garanția asta cu care tot insistă Altex și eMag e bună de ceva?
In unele cazuri eu spun ca da.
Doamna care m-a sunat initial de la emag a incercat sa ma pregateasca sa-mi dea banii inapoi (~2650 RON), ceea ce m-ar fi ogligat sa platesc extra pentru o consola noua.
Cand am schimbat putin tonul din politicos in politicos imperativ si i-am rugat sa verifice ca am garantie extinsa si ca nu accept banii inapoi pe un produs platit cu suma X care acum se gaseste mult mai scump, s-a schimbat brusc si tonul si vibe-ul discutiei.
Urmatorul telefon l-am primit direct de la Depanero ca sa-mi spuna ca imi vor trimite o consola noua intrucat la a mea nu se poate repara nimic si au constatat si eu ca beneficiez de garantie extinsa.
Concluzia este ca strict in cazul meu garantia extinsa a facut diferenta, sunt 100% convins ca imi virau contravaloarea in cont daca nu aveam acea garantie extinsa.
Sigur, nu inseamna ca experienta mea este universal valabila, dar sincer prefer sa dau acei bani in plus pe garantia extinsa si sa stau linistit 4 ani in loc de 2, mai ales cand vorbim de orice tech mai scump gen consola, TV, PC, etc..