Cu ocazia PS+ Extra, am luat si eu jocul si am fost surprins super placut de el pana la un punct.

Arata foarte bine, se misca bine, partea de combat este la inaltime, ca de obicei.

Cred ca am jucat cateva ore pana l-am abandonat din acelasi motiv pentru care o fac de fiecare data - backtracking-ul stupid de lung pana la un boss fight care te omoara dintr-o lovitura este pur si simplu oribil de frustrant si desi am reusit sa trec de 2 bosi pana aici, macar acolo aveam ori scurtatura, ori drum mai scurt de parcurs iar asta a facut drumul mai putin frustrant.

Pe langa asta, nu inteleg o chestie - ok, au gandit ei ceva cu human form si soul form, bla bla, poveste, meh. Dar cum e posibil sa-mi lasi bara de viata completa, dar sa pui o dunga la jumate peste care nu ma pot regenera? I mean...micsoreaza bara de viata pana acolo, macar sa nu vad ce am pierdut.
Si nah, normal ca mor dintr-o lovitura la un boss, cand eu am doar jumatate din viata standard a jocului.

Anywho, asa cum zic la orice joc de genu - e misto, dar nu-i de mine. Nu ma mai obosesc sa spun ca mecanicile respective sunt absolut cretine.