Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Plus
-
01-08-2022 09:47 #5672 SP
Senior Member
Asa e si la GamePass daca le scot numai ai acces la ele, avantajul e ca jocurile noi pe care le adauga stau 1 an de zile pana ies din abonament.
La PS Essential nu ai probleme de genul asta.
---------- Post added 01-08-2022 at 09:51 ----------

Originally Posted by
razvanrazy
Eu abia acum mi-am dat seama ce magarie au facut, de fapt, Sony, cu Extra vs Premium.
Pana acum traiam cu impresia ca Premium = Extra + jocurile de PS3 sau mai vechi, care sunt pe streaming + game demo/trials.
Dar de fapt, in libraria de jocuri de la PS+, sunt foarte multe jocuri de PS4/PS5 care sunt blocate pentru Premium, inclusiv God of War 2018 sau Avengers

Sunt curios pe ce principii le aloca la unu sau altu

Alta politica minunata Sony. M-am uitat de curiozitate la o noua comparatie intre GamePass si GamePass Ultimate.
Pe GP ai toate jocurile cu exceptia celor de la EA Play.
Apropo de PS Essential luna asta chiar e buna, nu ma asteptam.