Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
04-08-2022 19:30 #5071 SP
Member

Originally Posted by
GabiCutlac
E o ****ing cutie, atâta tam-tam...
Din partea mea sa le trimită învelite într-un cearceaf. Atâta timp cât produsele ajung întregi, nevătămate si funcționează in parametrii nu-mi pasă. Ne-am luat console ca sa analizăm cartoanele?
Înțeleg sa faci scandal daca vine cutia lovita, sau consola cu urme de utilizare, dar pt o bucată de scotch?
Bucata AIA de sigiliu arata ca produsul este in PARAMETRII SI LA STANDARDELE cu care a plecat de la producator! Daca se specifica in mod CLAR (in scris) undeva pe site-ul vanzatorului ca a fost umblat in ambalaj din diverse cauze (in cazul de fata sa adauge un joc sau un controler) este in regula, pentru ca stim despre ce este vorba. Dar daca este umblat in ambalajul original atunci este vorba de un produs RESIGILAT ! Nu conteaza cum si de ce sa umblat in ambalaj atata timp cat nu este specificat acest lucru! Daca este vorba de o consola care este in numar limitat pe piata trebuie sa trecem cu vederea acest lucru (sigilii desfacute)? Pe alte site-uri se specifica clar ca este vorba despre un produs resigilat si are alt pret!