Pentru ca nici conducerea nici suporterii sunt "civilizati". Nu am eu destul griji decat sa ma pun la tranta cu Copos ca de ce nu baga bani la Rapid? Stai ca nu inteleg, eu nu sunt suporter, daca nu intru pe teren ca sa plece Copos? Hai Khan Nu credeam asta.

Atat Dinamo si Steaua si Rapid au sefi de galerie, au ligi de suporteri. Dar nici unii nici altii nu fac decat sa se injure. Azi la TV, Mihnea de la Dinamo a stat 1 ora sa se injure cu Turcu. Nici unul nici altul nu a venit cu o solutie. Ok, Mihnea spunea ca conducerea a stricat totul. Ok, dar nu a zis "da-l afara pe ala, pune-l pe ala sa joace mijlocas ca e mai bun, adu-l pe ala".

Am spus ca nu ii inteleg pe cei de la Steaua care urla sa plece Becali. De bine de rau, Becali a bagat bani in echipa aia. Ca i-a bagat prost e partea a doua. Cine ar vrea sa ia o echipa unde numai salariile sunt juma de milion de euro pe luna. La Dinamo sunt mai multi, acolo poate pleca unu doi. La Rapid nu mai zic ca nici eu nu mai stiu care e situatia acolo.