Eu cred ca este un lucru bun sa nu mai ai optiuni de dialog. Deseori dezvoltatorii pun lucruri numai de umplutura. Iar chestia cu genul protagonistului mi se pare complet neimportanta. Cui ii pasa daca e fata sau baiat. Eu vreau sa aiba o personalitate misto si sa ma atasez de el. Vreau un personaj la care sa țin, cum a fost si Geralt din Witcher. Problema cu jocurile moderne open world e ca se pune accent pe grafica, dialoguri si iteme, dar gameplayul e foarte slab. Vreau un joc AC care sa puna accentul pe stealth, cu mecanici noi, foarte putin combat deschis. Sa trebuiasca putin sa te gandesti cum sa treci de o anumita zona. Eventual sa si mori de cateva ori pana iti iese. Calitate, nu cantitate. Si tare ma indoiesc ca vom avea parte de asa ceva. Eu am jucat toate ac-urile anul trecut, si mi se pare ca daca s-ar fi lansat in prezent, ar fi fost destul de slabe pe partea de gameplay. AC unity a fost cel mai evoluat din acest punct de vedere, dar inamicii se purtau destul de dubios si stirbea din realism.