Au dat o parte din acest marketing celor de la Gameinformer unde dupa parerea mea au ratat o sansa buna, dintr-un 1 minut si 36 secunde defapt a fost un gameplay liniar de maxim 30 de secunde ceea ce e chiar trist. Raf Grassetti ( Art Director ) a vrut sa precizeze special asta:
,,to be clear we have no control of magazines, im just enjoying the show", se astepta sa sara multa lume pe Santa Monica pentru multi o pierdere de timp chiar daca stiau ca e un gameplay de 1 minut si un pic. Mai au o continuare in data de 6 septembrie tot la 18:00 iar cel mai probabil si acela are cam tot atata 1 minut si ceva unde nu vor arata mare lucru.

BlueOwlzMedic ( Associate Community Manager ) a scris pe discord asta: blueowlz.jpg , asteptam ceva serios de la SSM, pentru mine va fi un joc sigur bun fiindca si primul mi-a placut enorm de mult si am incredere ca desi foarte multi din interiorul SSM il lauda sunt convins ca nu il lauda doar de faptul ca lucreaza la el, par foarte entuziasmati de ce se intampla acolo.