It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
uite, si lui Usain Bolt ii plac jocurile video . ma intreb ce consola are
"Da, mă aşteptam să c�ştig, dar nu mă vedeam obţin�nd un astfel de timp", a adăugat el. Atletul povesteşte apoi cum şi-a petrecut orele dinaintea cursei. "Am stat toată ziua �n cameră şi m-am jucat pe consolă. Nu am pus nici un fel de presiune asupra mea. �n cele din urmă, am făcut ceea ce pot. Obiectivul meu e să fiu o legendă", a spus sportivul care a �mplinit chiar ieri 23 de ani. Bolt a precizat că doreşte să stabilească la Berlin şi un record mondial �n proba de 4x100 metri, alături de colegii săi din Jamaica. "Secretul meu constă �n faptul că ştiu să-mi păstrez calmul. De aceea �mi plac jocurile video, pentru că mă ajută să mă relaxez", a spus Usain.