Nu mi s-a parut ca a excelat la gameplay - sau la ceva anume - poate la conexiunea dintre cei 2, inspirata clar din TLOU - cel din 2018. Ba chiar a fost super repetitiv pe partea de combat, cu cateva puzzles facute pentru pustanii de 12 ani, platforming la fel, cam ca Horizon ZD/FW foarte limitat si liniar, iar ca level design la fel, parca facut pentru jocurile originale, facute mai mult pentru batai si combo-uri si mai putin pentru world traversal/explorare.

Quote Originally Posted by maravela View Post
Pentru ca e un joc de PS4. Jocuri cu grafica reala next gen nu or sa apara prea curand.
Pai fix asta e faza, ca de fapt la Horizon FW, desi initial ziceai ca-i joc de PS4 care iese si pe PS5, mi-a schimbat complet parerea si m-a facut sa ma intreb ce au facut ca sa-l faca sa mearga si pe PS4 - nu cred ca am vazut joc cu atatea detalii on screen in orice secunda (poate Division 2 unde efectiv iroseau poligoanele cu gunoaie si tot restu de chestii pe strazi).

Asa ca sper ca si asta sa-mi dea peste nas si sa ma faca sa-mi schimb parerea. Poate intentionat au aratat atat de putine chestii neimpresionante pana acum.