Asa e jocul, mult mai usor comparativ cu restul jocurilor From, mai ales daca folosești tot ce iti pune jocul la dispoziție. Pt ca el nu are easy mode în meniu, dar de fapt are easy mode. Si aici ma refer in special la spirit summons. Sunt unele OP rau de tot. Sa nu mai zic de katanele Moonveil sau Rivers of Blood, sau sabiile lui Radahn. Si multe alte arme, incantatii sau vrăji. Personal, am folosit tot ce am găsit in joc. Cred ca doar vreo 3-4 boși din tot jocul mi-au făcut "probleme".
Dar, ca in orice joc de la From, ai posibilitatea să ti-l faci foarte greu sau foarte ușor. Orice joc de la ei poate deveni ușor dacă folosești combinația potrivită de echipament. Vrei sa fie greu? Nu folosi spells, nu folosi summons, nu fă level, folosește cea mai slaba armă, aruncă armura.

---------- Post added 08-09-2022 at 08:19 ----------

Quote Originally Posted by codpin View Post
Ai rabdare ca devine si mai greu. Sunt anumite zone in care e efectiv un salt imens in dificultate.

Renala nu e chiar cel mai reprezentativ fight boss, nici macar nu te bati cu ea, aia e doar o reprezentare a ei facuta de Rani.
Daca iei zonele in ordinea care trebuie, nu e nici in salt imens in dificultate. Partea proastă e ca fără un ghid e cam greu sa știi ordinea. Mergi la nimereala. Partea buna e ca ai cal acum si poti oricând sa fugi, activezi grace-ul si pac, ai un fast travel point pt mai târziu cand ai mai făcut level si ti-ai upgradat arma.