Quote Originally Posted by codpin View Post
Fain raspuns da pare scris de 2 oameni diferiti: se trece de la singular la plural colectiv si vice versa de cateva ori. Chiar aveti ceva probleme de comunicare. Daca aveti nevoie de ajutor pe partea asta, PM me, poate va pot ajuta.* *shameless plug*

Mai aduceti in viitorul apropiat Steelrising PS5? Vad ca e stoc epuizat la precomanda.
Bună ziua, Steelrising pentru Xbox avem deja pe stoc, am avut si cateva PS5 însă am fost informați de producator că pe viitor prețul va fi un pic mai mare, în prezent încercam sa pastram prețurile pentru care am devenit cunoscuți, asta e motivul pentru care intarzie un pic pe PS5. Vin in viitorul apropiat, asa nis-a promis

---------- Post added 09-09-2022 at 16:54 ----------

Quote Originally Posted by lilmonkey View Post
wall of text, ce m-a interesat pe mine din el:
- anuntati pe email intarzierile, doar ca nu merge sistemul.ocazional. eu am picat in categoria ocazional, v-am scris de 3 ori, de 2 ori nici n-am primit raspuns
- voi hotarati care sunt "marile lansari". pentru mine, TLOU PS5 a fost o mare lansare, si as fi vrut sa-l joc day 1. l-am jucat day 6, pentru ca in day 4 am renuntat la voi, si am dat comanda in alta parte iar in 2 zile a ajuns.
- colegi noi. intarzieri. i get it, it's normal. dar daca asta va e capacitatea acum, pune frate un banner mare pe homepage cu don't call us, we'll call you, macar sa stiu o treaba, nu sa imi aduc eu aminte din cand in cand sa va intreb de sanatate.
- furnizorii au intarziat. furnizorii vostrii au intarziat, ai altora nu. so...it's a you issue

sper sa remediati partea asta de procese, competitie e pe piata zic eu - uneori reduceri la jocuri digitale, jocurinoi, chiar si altex/mg, nu mai zic de olx...
Noi răspundem întotdeauna, chiar dacă uneori cu întârziere, răspundem la toate emailurile, pe messengere și la telefoanele, ceea ce este mult mai mult în acest sens decât multe companii mari care răspund după 2 zile sau nici măcar nu sună înapoi la telefon. Dacă nu ați primit un răspuns, de două ori, vă rugăm să ne trimiteți datele dvs. și vom analiza de ce nu ați primit unul. TLOU a fost deja trimis luni, toate, deci cu 1 zi lucrătoare întârziere, așa că ar fi trebuit neapărat să le aveți marți sau miercuri, dar problemele tehnice se pot întâmpla întotdeauna cu curierii, din păcate. Ne cerem scuze încă o dată și promitem că vom fi mai atenți pe viitor.

---------- Post added 09-09-2022 at 16:57 ----------

Quote Originally Posted by SeCeX View Post
Nici precomenzile nu sunt inca disponibile, mi au dat mail ca intarzie cateva zile.
Precomenzile pe steelrising, atat series X cat si PS5 s-au trimis deja, Ne cerem scuze din nou daca le-ati primit cu intarziere.

---------- Post added 09-09-2022 at 16:59 ----------

Quote Originally Posted by tudort View Post
Eu am primit Tlou astazi. Il instalez acum. Pe spate e scris intr-o limba necunoscuta mie. Voi da search pe google. Poate ne lumineaza cineva responsabil din partea Gamers in privinta locatiei furnizorilor.

Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk
Într-adevar e in limbi nordice, avem parteneri din întreaga UE, conform celor inscrise in Termenii si conditiile noastre, însa va asigur ca jocul este în limba engleză, iar daca va deranjeaza, din motive de colectie sau pur si simplu personal, bineinteles aveti dreptul sa ni-l returnati si in functie de disponibilitate sa incercam sa va trimitem un joc cu coperta in engleza. Dar rugamintea este, daca ati remarcat limba straina pe coperta, nu dezambalati produsul si scrieti-ne in prealabil pe email solicitarea Dumneavoastra. Multumim!