Single post: Clubul Xbox 360
-
22-08-2009 13:40 #4364 SP
Turbo Killer

Originally Posted by
h0stile
nu am urmarit problema si nu stiu daca s-a intimplat ceva intre timp. pina acum citeva luni sistemul imi tragea direct de pe card 5GBP in fiecare luna pentru Gold. azi am incercat sa iau 1000 de puncte exact cu acel card (care e inregistrat la ei) si imi zice cannot authorize (un mastercard). am incercat sa adaug si un visa electron (cu aceeasi adresa de anglia) si tot nu merge. ce se intimpla?
...treaba stă �n felul următor (spun asta din propria experiență):
C�nd mi-am cumpărat prima dată GOLD pur și simplu am adăugat un CC direct din consolă. Am completat datele și-a fost acceptat din prima. �n fiecare lună se lua de pe el suma respectivă (6,99 €). După ce m-am familiaizat cu marketplace-ul...am vrut să cumpăr un Arcade Game, dar c�nd am vrut să-mi cumpăr punucte surpriză...payment cannot authorize (atenție - mesajul l-am primit deși CC-ul era activ). Am zis WTF...am mai �ncercat de c�teva ori...apoi dat bătut.
CC-ul era bun (avea bani, era valid, etc). �n fiecare lună de pe el se trăgea suma pentru abonamentul GOLD lunar...
Apoi am descoperit site-urile care v�nd microsoft points și de atunci doar de pe ele iau (altă poveste).
Oki, care-i faza cu CC-ul? Dacă-l ai atașat de GT...e foarte periculos (mai ales pentru rom�ni). De ce? Păi dacă CC-ule expiră...și banii pentru GOLD nu mai vin...Microsoft �ți suspendă contul...nu treci automat pe silver. (am avut această problemă...s-a discutat pe forum...s-a rezolvat).
Cel mai indicat e să-ți dai remove la CC (acum se poate direct de pe xbox.com) și să treci pe card-uri. Așa știi o treabă...c�nd nu mai vrei GOLD nu mai cumperi card și gata...ești silver.
Mă tot c�ndesc...de ce naiba mi-a acceptat prima dată CC-ul...și acum dacă vreau să adaug altul (am facut experiment) nu mă mai lasă.
Limitări peste limitări...
Dacă faci un mic artificiu te lasă [dacă pui o adresă a unui hotel (mă rog...o adresă validă) din țara pe care ți-e făcut GT-ul + CC-ul tău] dar tot nu poți cumpăra microsoft points. Doar subscripție GOLD (auto).
...e cam varză reply-ul meu. Sper ca s-a �nțeles ceva.
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
...a dispărut reply-ul...mă rog
...aia e altă m�ncare de pește. Una e să vină cineva și să vomite aici cu �ntrebări nesimțite:
Cum pot sa verific imaginile de xbox360, sa vad daca sunt bune de scris pe dvd-uri?? Am reusit sa scriu cateva da am si stricat!!!! ms!!
am si eu o intrebare de unde pot lua jocuri piratate pt x-box 360 ms
...și alta e să vină cineva să �ntrebe despre modd-ing.
E trist...că multă lume c�nd aude de modd-ing se g�ndește doar la piraterie (zic �n general nu atac la persoană - dar dacă se dorește atac, că nu mi-e rușine).
Acest proces implică mai multe...chestii (și e destul de interesant...că lumea s-a cam săturat de chestii standard). Nu-s expert �n așa ceva dar totuși...nu totul se rezumă la piraterie.
Modding - Wikipedia, the free encyclopedia