Single post: God of War: Ragnarök
-
Why so serious ?

Originally Posted by
cosmin1088
Multi sunt super ok cu un remake la 75 euro, care in afara de grafica este fix acelasi joc lansat a 3-a oara, dar deranjati ca trailerul GOWR e prea similar cu GOW2018.
Da, grafic vor fi imunatatiri mici, mostly high-res textures, native 4K (in loc de 4K checkerboard) loading times, si LOD mai bun (more stuff on the screen), dar totusi este un joc AAA nou, o experienta noua cap-coada. Eu imi doresc lumi noi, story bun si multa explorare, si sunt sigur ca vor fi din plin.
Nu incurajez deloc (cu extrem de mici exceptii) jocurile la full price, dar daca ar fi sa aleg intre GOWR si TLOU Remake, decizia ar fi no brainer.
Pai hai sa vedem si invers. Majoritatea sunt dezamagiti ca TLoUP1 este vandut la pret full - care pentru marea majoritate va fi un joc nou oricum (desigur ca existau optiuni, dar nah...Sony) - iar jocul ala are deja o poveste, atmosfera, personaje, dialoguri, samd - excelente, la care acum se adauga si unu din cele mai bune si realiste engine-uri, deci o grafica mult peste majoritatea jocurilor la ora actuala + animatii mult imbunatatie, AI, combat samd - dar lumea e nemultumita.
In schimb ne prezinta astia aici un joc care arata ca ala din 2018, cu ce pare a fi un update infim pe partea de grafica, combat si arme, cu o parte din lume reciclata din primul, dar cu o poveste noua (ma rog, continuata) si gata. Toata lumea isi pierde mintile despre ce GOTY 10 ani la rand o sa ia.

Anywho, eu nu vreau sa stric placerea si entuziasmul nimanui. Sunt doar dezamagit de felul in care arata jocul si de ce au aratat pana acum.
Precomanda digitala oricum am la el. Sper sincer sa-mi dea peste nas si sa fie o capodopera.