Single post: Steelrising
-
Senior Member
Ma iertati ca sunt ca o moara stricata dar nu cred ca deranjez, imi exprim doar o mirare.
Mi-am impus sa fac un exercitiu si am lasat intentionat sa treaca o saptamana ca sa se adune user scores..
In general sunt primul care spune ca user score este o mizerie pentru ca sunt multi retardati pe acolo care dau note de 0 si de 1 si etc, dar rezultatul micului meu exercitiu nu are cum sa ma lase indiferent cand vad pe PS5 un user score de 92 based on 106 Ratings si pe XSX 94 based on 68 Ratings.
Ce imi spune mie asta? Ca facand abstractie pana si de jegosii care dau note de 0 just because, jocul asta a primit o apreciere colosala de la oameni.
Asta nu ma poate face sa nu ma intreb de ce nu exista o autoritate care sa dezafilieze efectiv toti ca**tii de asa zisi critics care vin si arunca cu note de 5 si 6 doar pentru ca altii au primit o pizza mai mare decat ei de la acel studio.
Delirez evident, sunt constient ca nu are cum sa existe asa ceva dar... serios, atatea note de 6 intentionat menite sa-l traga in jos, nota 4 de la scarbele alea de Digital Trends