Single post: Elden Ring
-
Why so serious ?
L-am inceput si eu aseara si am jucat foarte putin - cam 1h. Doar m-am plimbat pe acolo si am pierdut putin timp sa descopar ce si cum.
Dar...la prima vedere nu prea-mi place.
Ma asteptam sa fi construit pe Sekiro si sa fie mai bun si mai bine facut, dar de fapt e "doar un alt" Souls game, in care cand mori, pierzi toate souls colectate si trebuie sa mergi sa le recuperezi, iar daca mori din nou, le pierzi - ceea ce mi-a displacut la toate.
Si din nou lipseste pauza in joc. Nu vreau sa joc online, nu ma intereseaza deloc acest aspect si vreau sa pot pune pauza oricand am nevoie, fiind un joc SP. Nu inteleg ce o fi atat de greu de implementat 
Vad ca acele checkpoints sunt mai dese, iar lumea este foarte deschisa, deci este destul de usor de ocolit o zona sau alta, sau de fugit de inamici, dar tot mi se pare o mecanica de joc mizerabila.
Sa vad cum va fi in combat, desi vad ca au scos indicatorul vizual cand te apropii de un inamic si poti face stealth kill. Inca poti face asta, dar nu mai ai indicatorul, asa ca nu mai stii daca dai sa-l lovesti normal sau sa-l omori cu stealth kill.