Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Multumesc, ma uit atent!
M-ar ajuta unul din acela subtire si lung, am 'pacalit' cumva comoda din living pe care vor sta consolele cu un spate fals cu usita, la care sa am access si sa umblu la prize prin partea din fata, deci cu cat este mai mica, cu atat mai bine.

Comparand postarile voastre vad ca ati recomandat in comun priza aceasta de la APC cu 8 sloturi.
Dpdv tehnic/protectie/fiabilitate, cea la care m-am uitat eu (asta din poza), este la fel ca cea mare si alba recomandata de voi?

M-ar coafa tare ca si dimensiune..
Eu mi-am pus cam peste tot "APC SurgeArrest'uri " fie de 8 sau de 5 ( bineinteles in zona de gaming , TV , si zona centralei termice-unde am simtit ca am lucruri de valoare de bagat in priza ).Avantajul meu este ca lucrez la ei altfel nu mi-as fi permis "dehh calitatea se cam plateste " .Au partea aia de cable management destul de interesanta,nu se decoloreaza in timp (albul ramane alb oricant ar batea soarele in ele si poti usori sa le prinzi sub birou spre ex.Pana acum nu am avut nici o problema cu o singura mentiune ca la centrala termica trebuie si un stabilizator electric pentru ca totusi traim intr-o tara cu fluctuatii iar acestea nu au pornire intarziata sau monitorizare a tensiunii minime in cazul in care sunt fluctuatii mari pe perioada scurta ( dar nu cred ca este de interes in acest topic ) ... .