Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Bai, am zis saptamana asta sa-i mai dau o sansa, ca l-am jucat doar la launch si n-am rezistat. Cu toate cuvintele naspa aruncate in fata lui si toate articolele si video-urile care il bashuie si toate review-urile negative, luand in considerare si update-urile si patch-urile, chiar as putea sa spun ca inca e un gunoi.

Incerc sa ma pun in postura ta, sa inteleg cum ai ajuns la concluza ca este un gunoi.
Poate pentru ca faci parte din masa aia de gameri care dau preorder la jocuri, sau le cumpara la pret de lansare, si ai avut niste asteptari complet nerealiste? Ar trebui sa fii constient de asa ceva cand cumperi/joci jocuri la lansare. Cu cat e mai complex si mai ambitios, cu atat are nevoie de mai multe patchuri ca sa fie ce trebuie, si aici ma refer inclusiv la jocuri care au stat mult mai bine day one (ex. HFW).

Pe mine CP2077 m-a costat 50 lei, copie fizica din magazin.
Nici acum nu am apucat sa-l joc, pentru ca exista mereu jocuri din urma, care au trecut deja prin 5-10 patchuri. Evit din start si un pret urias, si un joc neterminat.
Probabil o sa ma apuc de el dupa ce iese si DLC-ul, si sunt 100% sigur ca acum jocul este foarte bun, nicidecum un gunoi.