Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
Ar trebui sa fii constient de asa ceva cand cumperi/joci jocuri la lansare. Cu cat e mai complex si mai ambitios, cu atat are nevoie de mai multe patchuri ca sa fie ce trebuie, si aici ma refer inclusiv la jocuri care au stat mult mai bine day one (ex. HFW).
.
E perfect comentariul ăsta si e cam direcția in care se îndreaptă gaming-ul de ceva ani. Fix asta e problema si e trist(asta și MTX). Ati ajuns sa vi se pară normal sa coste jocurile aproape 400 de lei la lansare si sa nu fie gata. Și pe deasupra îi mai și învinovățiți pe cei care dau o grămadă de bani sa joace ceva care e promovat ca fiind un produs finit.
In loc să le arătați degetul mijlociu companiilor voi va atacați colegii gameri care critică pe bună dreptate anumite practici mizerabile.
Pt ca e mizerabil ce a făcut CDPR. Ei nu doar ca au lansat jocul in halul ăla, au mai si încercat sa ascundă asta. N-au trimis copii pt early reviews. Si chiar si cand au apărut review-urile de la site-urile mari le-au impus sa arate doar niște clipuri trimise tot de ei. Asta ca sa nu anuleze lumea pre-orderul.