Subscriu la toate argumentele aduse mai sus.
Noi, pasionati de gaming si fani vechi Playstation nu prea mai suntem in graficul Sony.
Corporatiile au facut research si si-au dat seama ca miscarile astea le aduc profit foarte mare, cu investitii mici si dese. Suntem intr-o era a recycling-ului si a cross-genului. Se recicleaza idei, filme, seriale, reboot-uri, remake-uri, re-remaster-uri, relansari ale aceluiasi joc sub forma de complete edition/goty, relansari pe alta platforma etc. Iar noi, pe masura ce inaintam in varsta, avem in memorie toate etapele astea, am trecut prin ele. Doar ca din spate vin alte generatii, extrem de superficiale, sau cu mintea goala, pe care Sony o modeleaza cum doreste. Va fi mereu public nou, caruia sa-i vinzi acelasi lucru, e mult mai usor sa faci asta decat sa investesti 5-7 ani intr-un AAA.
Sunt studiouri care traiesc de 10 ani din 1-2 jocuri.

Sunt o gramada de decizii luate in astia 2 ani de PS5 care m-au adus in punctul de a vinde PS5 dupa God Of War Ragnarok.
Ma uit la el si vad un Remakestation 5 si nimic mai mult, mai ales ca ORICE vine pe PC mai nou, cu tot cu beneficii.
Asta e drumul pe care merge Sony, asa ca sfatul meu e sa acceptam sau sa mergem pe alt drum. Nu are sens sa mai explicam sau sa incercam sa intelegem de ce era nevoie de remake la HZD.