Salut,

Am patit ceva similar cu XSX in 3 situatii diferite (niciodata la PS5, dar tot acelasi drac sunt pe partea de GPU/conectivitate):

1. Aveam consola conectata la TV printr-un bridge cu placa de captura Elgato (HDMI out XSX -> HDMI in Elgato -> HDMI out Elgato -> HDMI in TV). Dupa 1h de capturi am intalnit artefacte verzi cum spuneti voi, dungi, liniute etc. Solutia a fost sa schimb cablul HDMI (venit in pachet de la Elgato) care iesea din placa de captura si intra in TV.

2. A tras cel mic de Xbox si n-am dat importanta pentru ca l-a miscat foarte putin, insa dupa 2h de gameplay am intalnit aceleasi artefacte. Mufa HDMI care intra in Xbox era fierbinte in draci si dupa ce am scos-o si am bagat-o la loc s-a rezolvat. Astea inseamna ca nu mai facea contact perfect.

3. Nu retin exact ce anume joc era, dar 100% era un joc cu muuuult HDR si ecranul super luminos. Dintr-o data a inceput UPS-ul sa faca ',' ca toti dracii si in scurt timp artefacte verzi pe ecran. Am scos Xbox-ul din soclul de baterie si l-am mutat intr-un soclu diferit in UPS si s-a rezolvat.
Aici se pare ca nu se mai alimenta cum trebuie consola, placa video in full load + TV-ul superbright de la acel HDR consumau se parea prea mult si UPS-ul nu prea mai avea de unde sa le dea suficient.

Concluzia in cazul meu a fost ca de fiecare data problema a fost fie alimentarea fie cablul HDMI, nu neaparat defect ci pur si simplu prea ieftin sau avand un contact imperfect.

Nu cred ca situatiile intalnite de voi mai sus reprezinta un defect al consolei ci mai degraba tot ceva legat de cabluri/alimentare proasta etc.