Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pareri despre noul PS3 slim
-
Banned
Puteau sa lanseze acu PS4... sau un fel de PS3,2
. Lasau consola la 400E, nu faceau sugebetii d'astea cu slim si ii schimbau placa grafica.
Multi dintre noi ar fi dat un 100E in plus pt. alte performante grafice.
Pt. mine nu conteaza pretul si cum arata ci puterea ei si ce stie sa faca.
Eu azi as da un 400E pe un PS4 dar sa fie de 3 ori mai puternica decat precedentul.
Astia parca sau inteles (x360/PS3) au plafonat consolele hardware si o sa ne tina cu gura la gard nu stiu cati ani de-acu-nainte cu tot felul de slimuri si alte artificii pana vom benificia de o alta generatie de console.
PS. Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu noul Slim, mai mic, mai ieftin, probabil mai fiabil, e foarte ok.