@Antioh:
Spin-off-urile le termini cam in 6-8 ore la care am mai adaugat inca vreo ora sau doua, depinde de caz, pentru video-urile extra cu making off si alte bonusuri.
La cele principale, exceptand GoW2 care are in jur de 12 ore, le termini cam in 10 ore. Timp la care se poate adauga continutul video bonus.
Daca vrei doar poveste, le poti juca pe normal, nu sunt dificile. Cu exceptia GoW3 care are o lupta dificila, le poti juca pe Hard pentru a fi mai satisfacatoare experienta. Din pacate, daca incepi pe Hard, nu ai posibilitatea sa treci ulterior pe Mediu daca ti se pare prea greu, doar pe Easy.
Sa stii ca GoW1, GoW2 si cele doua jocuri adiacente le poti juca pe PS3 si arata foarte foarte bine chiar si pe un TV de 165cm. GoW3 Remastered il poti juca pe PS4 sau PS5.
Avand in vedere ca poti gasi un PS3 SH la 200lei pe OLX, cred ca asta ar fi o varianta mult mai buna decat cea cu emulator pe PC. Jocurile ruleaza HD la 60 fps locked. Am facut o poza cu jocurile luate de mine si preturile pe care le-am dat.
Iti recomand sa sari peste GoW Ascension sau sa il joci la sfarsit daca simti nevoia ca vrei mai mult din mitologia greceasca.
@sexbomb91:
Nu mai am in momentul de fata PS5, am doar PS4 Pro insa cu proxima ocazie in care imi voia lua, voi rejuca GoW2018 si cred ca voi incerca New Game +, ma astrage ideea ca iti poti debloca chestiuni care nu exista in jocul clasic si inamicii sunt mai puternici si au atacuri diferite.
PS: Cred ca ar fi ok sa faci un mic edit postului tau in
''recomand sa rejoci God of War (2018) in New Game +, are complet alt feel daca ai totul deblocat la inceput.'', sigur mai sunt persoane care nu l-au jucat inca iar asta este un spoiler destul de mare

.