Single post: God of War: Ragnarök
-
Senior Member
Santa Monica Studio has confirmed that God of War Ragnarok will support full localization (voice and text) in 11 languages (13 if you count European and South American variations). An additional eight languages will be covered via subtitles.
https://www.playstationlifestyle.net...guage-support/
Am doua mentiuni de facut, nu ma pot abtine, mi se par cel putin delicioase cele 2 situatii
:
1. Mi se pare genial cum SONY vin ca ipocritii si inchid site-ul playstation.com din Rusia (ce vina are gamerul de rand neimplicat in mizeria care se intampla?), dar certifica localizarea full in limba rusa pentru unul dintre cele mai vandute titluri, intr-o tara in care se stie ca fac diaree de la limba engleza, daca nu le traduci tot nu cumpara.
Eh, poate s-au gandit la userii din Uzbekistan si Kyrgyzstan care na... importa consolele de pe te miri unde ei neavand suport oficial, dar trebuie sa aiba localizare full, nicidecum nu s-au gandit sa faca profit ca niste ipocriti de pe urma jocului cumparat fizic de rusi, in Rusia.
"Tati n-avem ce sa facem ca ne obliga astia sa ne prefacem ca va inchidem, ca niste ipocriti, dar voi stati linistiti si cumparati acolo milioane de copii de jocuri ca localizarea full ramane, are grija tatutzul".
2. Bagi localizare in limba croata unde sunt maxim 200.000 de gameri pe toate platformele, daca sunt si aia, dar lasi tarile nordice pe afara. 
Nu e un rage ca lipseste Romania si este adaugata Croatia, dar mi se pare cel putin haios sa lipseasca Suedia, Danemarca, Norvegia si Finlanda care au localizare oricand la orice.
Sa traiasca Kristijan de la SONY care a terminat facultatea la Rijeka.