Single post: God of War: Ragnarök
-
Senior Member
Nu am dorit sa ii boicoteze nimeni, din contra, mi se pare absurd sa dai intr-o comunitate de gaming din motive politice, dar mi se pare absolut scarbos felul in care au procedat.
Pe de o parte baneaza ca niste jegosi un website si un Store digital doar de fatada, dar pe de alta parte le plac milioanele de $ adunati de la gamerii din Rusia care le cumpara jocurile in format fizic. Cu ce sunt mai vinovati rusii de rand care traiesc inca in Rusia fata de cei care traiesc abroad?
De ce banezi in the 1st place daca iti este clar ca vrei sa le iei in continuare banii pe jocuri?
Cat despre cererea de localizare iarasi nu mi se pare elocvent, 3/5 tineri din Polonia sau Cehia vorbesc engleza la un nivel mai fluent decat in Romania si totusi au totul localizat, ba chiar in multe situatii dubbed direct.
Eu personal vad treaba cu localizarea mai mult ca pe o treaba de respect, nu neaparat bazata pe cunostintele de limba engleza.
Referitor la tarile nordice ai dreptate, vorbesc toti engleza aproape nativ, dar totusi se traduce tot dintotdeuna, pana si pe cutia de PS5 scrie in limbile locale, la fel ca in EFIGS.
In fine, nu e o chestie care ma afecteaza, dar vroiam sa subliniez ridicolul situatiei
.