Confirma cine? Un site care scrie ce este pus sa scrie?

Sunt sute de gameri inca activi in Rusia, este suficient sa faci browse pe cativa dintre gamerii din Rusia aici, ai sa vezi ca ii doare fix in adidasi de minciunile astora de la SONY si se joaca pe PlayStation zi de zi fara probleme, deblocand trofee al caror tracking nu ai cum sa il pacalesti. De unde isi cumpara jocurile daca SONY nu mai vinde acolo nimic?
Atentie, daca pe PSNProfiles apare ca acel account este de Rusia apoi el chiar este de Rusia, regiunea este automat preluata din SEN account nu este custom pe site, nu ai cum sa faci nici magaria cu Store migration ca la Microsoft! Digital sau fizic, acele jocuri ruleaza zi de zi pe conturi rusesti. N-or fi toti expatzi care cumpara jocuri region free .

De unde si-a cumparat asta Stray, lansat dupa inceperea mizeriei si dupa ce SONY a pretins ca inchide tot?

Referitor la profit ramane in aer, nu stiu ce profit face SONY prin decizia de a traduce jocul in limba croata, dar este doar parerea mea.

Scuze pentru offtopic, ne mutam in alta parte daca e nevoie dar eu am cam spus ce am avut de spus.