L-am terminat aseară. E ceva mai bun decât cel din 2018, dar tot joc de nota 8, cel mult 8,5 mi se pare. Zic să nu vă grăbiți cu părerile (greșite) despre grafică. Mi s-a părut mult îmbunătățită față de primul joc. Când o să ajungeți în Asgard o să vă convingeți. Per total e o experiență plăcută, deși e ceva mai dificil decât jocul din 2018 pe toate setările de dificultate.

Lucruri care nu mi-au plăcut:

- același input delay enervant. Practic lovești în reluare (e un chin să joci cu Leviathan Axe)
- puzzle-urile deși inteligente și parcă mai complexe, uneori sunt prost implementate (spre exemplu, dacă nu așezi la milimetru sigilurile magice, vei avea impresia că puzzle-ul e broken)
- jocul nu a fost suficient testat, am jucat cu opțiunea de auto traversal și la un moment dat Kratos a rămas blocat, nu mai putea să continue. Am revenit la traversarea default și totul a revenit la normal, drept dovadă că jocul nu a fost testat în varianta de accesibilitate)
- bug-uri imense. La un moment dat, sania s-a scufundat cu totul sub zăpadă.
- povestea a devenit deja prea sentimentală, cu porțiuni lacrimogene specifice serialelor tv. Se putea mai bine.

Un joc bun, dar parcă lansat ceva mai devreme decât trebuia. Aș putea să amintesc chiar mai multe părți pozitive și negative, dar asta ar însemna să stric plăcerea unora care încă nu l-au jucat.

Deși l-am cumpărat la un preț excelent la precomandă, parcă încet-încet nici marile jocuri exclusive Sony nu-și mai justifică banii destul de mulți dați pe ele în ziua lansării.